Poceni najem kombija

Najem kombija

Najem kombija je poceni in enostavna rešitev kdar potrebujete transpor večjega tovora in nimate nobenega transportnega vozila na voljo. Storitev je primerna za podjetja, ki potrebujejo kombi le občasno in je najem lahko cenejša rešitev, kot nakup lastnega kombija.

Vsekakor pa je namenjena tudi posameznikom, ki potrebujejo pripeljati pohištvo iz Ikeje, preseliti pohištvo v nov dom ali pa le prepeljati večje predmete iz trgovine. Ne glede na to ali je najem kombija za vaše podjetje ali vas osebno, je to veliko cenejša rešitev, kot najeti transportno podjetje.

Najem kombija Sebastjan Kos s.p.

Čas je denar, zato je vedno pametno najeti kombi pri podjetju, ki posluje blizu vašega prebivališča. Izposoja kombija Sebastjan Kos s.p., ima svoj sedež na Bregi pri Polzeli, vendar lahko kombi prevzamete tudi v Žalcu. To je še posebaj priročno za vse Žalčane in nas Vrbenčane.

Drugi razlog za najem kombija pri tem podjetju je prostorni in zanesljivi kombiji. Zadnje kar želite je najeti premajhen kombi, ki je nezanesljiv in nevaren na cesti. Njihov tovorni kombi je zmožen peljati do 1.5t težke tovore, ki lahko merijo do 3.3m v dolžino in 1.85m v višino in širino.

Pri njih lahko najamete tudi potniški kombi, ki lahko prejme 8+1 potnikov. Vozilo je je opremljeno s klimo za bolj udobno vožnjo in Garmin navigacijo, da boste lažje prispeli na cilj.

Bi najeli vodilo, ampak ga ne znate ali želite šofirati? Pri podjetju vam ponujajo tudi najem profesionalnega šoferja.

Vas zanima še več informacij? Potem obiščite njihovo spletno stran http://rentajsi.si/najem-kombija/ ali pokličite na telefonsko 040/680-641.